Hem » Kompetensutveckling för vård och omsorg » Kompetensutveckling för LSS och assistans » Mannen i CP-trucken och personliga assistenten

Mannen i CP-trucken och personliga assistenten

Omdöme (0)
Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

"Frågan är hur pass nära man kan komma ett
normalt liv med personlig assistans som hjälpmedel.
Det är absolut inte ett yrke för alla."
– JOHAN ÖBERG

Hur mycket ska en personlig assistent kompensera? Hjälper det att ha gemensamma intressen? Hur förhåller sig en personlig assistent till brukarens familj? Ja, vad innebär egentligen bra assistans? De här frågorna och många fler får du svar på i den här boken.

Alla har rätt att vara självständiga, men vissa behöver mer hjälp för att få den självständighet de har rätt till. I Mannen i CP-trucken och personliga assistenten får du följa Johan, en man i CP-truck och Cecilia, som vikarierar som personlig assistent, i en tillfällig vardag tillsammans. Genom reflektioner och egna tankar får du en inblick i hur de upplever att ge respektive få assistans. Det här är en bok för assistenter och den är främst tänkt som stöd för dig som är ny i yrket personlig assistent. Men har du varit några år i yrket kan du ändå ha nytta av boken då den analyserar både assistanstagarens syn, den personliga assistentens syn och den gemensamma synen på assistansinsatsen. Boken avslutas med några viktiga tips till dig som arbetar som personlig assistent – och även några till dig som är mottagare.

Läs mer

Fakta

Artnr: 1679

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Testa kursen!

Mer kompetensutveckling från samma expert

Mer kompetensutveckling från samma kategori

 • Monica Larsson & Lars G Larsson
  379 kr
 • Jeanette Johansson Ånmark & Therese Waldenborg
  269 kr
 • 318 kr
 • Andra köpte även

  Kunder som köpt denna vara har även köpt
 • Jeanette Johansson Ånmark & Therese Waldenborg
  269 kr