Förvaltningschefen och Komlitt

Förvaltningschefen & Komlitt

Vi vet att du som förvaltningschef behöver ligga steget före. Du driver en stor komplex organisation. Vi vill bli din samarbetspartner – här är vad vi kan erbjuda dig:

  • Omvärldsanalys - vad krävs idag, och i morgon
  • Bästa tillgängliga kunskap, från ledande experter på sina områden. Har vi inte det som behövs utvecklar vi det snabbt via vårt stora nätverk2
  • Partner för kompetensutveckling. Färdiga utbildningar som ofta behöver kompletteras med skräddarsydda sådana för era behov.3
  • Koll på kostnaderna. Kostnadseffektiva utbildningar med hjälp av pedagogiska och tekniska lösningar och resultatuppföljning.

Förvaltningschefen, det är intermediären du letar efter!

Som strategisk ledare har du fokus att lösa framtidens utmaningar redan nu. Du håller dig uppdaterad på din omvärld och ser till att verksamheten har goda förutsättningar att möta nya förändrade krav. Det är viktigt för dig att verksamheten du leder använder sig av senaste forskningen och best practice. Då framtiden förutspås innebära att färre ska göra mer är resurseffektivisering en viktig strategisk fråga för dig.

Därför är Intermediären rätt lösning för dig. Då får du en samarbetspartner som hjälper dig att säkerställa kompetensförsörjningen. Du läser mer om Intermediären här.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Ditt namn: *
Mejladress: *
Ställ din fråga!: *