Jan Marklund (t h)

Jan Marklund har arbetat med individ- och grupputveckling i mer än 20 år i det egna företaget, Insikten Utbildning & konsult AB, ofta med inriktning mot chefer och ledningsgrupper. Handleder och utbildar inom lösningsfokuserat och coachande förhållningssätt. Han har skolledarbakgrund och har också ägt och drivit en tidning inom byggbranschen.

 

Stefan Arbratt (t v)

Stefan Arbratt har mångårig chefserfarenhet från äldreomsorg. Han varvar konsultuppdrag och föreläsningar med att ge individuellt stöd till chefer. Stefan debuterade 2012 som författare med boken Ny som chef inom vård och omsorg. Han var under åren 2011-2014 uppskattad krönikör i Tidningen Vision.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utbildning:

KCNC är en strategisk partner för organisationer som vill ta vara på medarbetarna och verksamhetens potential. Vi arbetar framgångsrikt med att göra aktuell forskning och annan relevant kunskap tillgänglig och användbar i arbetslivet. Detta är särskilt viktigt i dessa tider när rapporterna duggar tätt om ohälsa, chefskaruseller och kris inom socialtjänsten.

Inspiration
Allt fler upptäcker nyttan av att fokusera på det som fungerar istället för att fastna i problemen. Under en halv- eller heldag lockar vi fram det som fungerar, hittar sätt att göra mer av det och på så sätt skapa en bättre framtid..

Individuell utveckling
GongGång - ettårigt individanpassat utbildnings- och coachningsprogram för nyanställda chefer. Nya ledningsgruppen När en ny chef anställs blir även ledningsgruppen ”ny”. Ledningsgruppen ska vara motorn i organisationen och går den på halvfart på grund av återkommande omstarter påverkas resultaten.

Introduktionsutveckling
Vi kartlägger och utvecklar organisationens process för introduktion av yrkeskategorier, så som, chefer, socialsekreterare och vårdpersonal – från dag 1 till dag 365.