Hem » Kompetensutveckling för vård och omsorg » Ett svar i taget - Att möta utmanande beteenden med tydliggörande pedagogik

Ett svar i taget - Att möta utmanande beteenden med tydliggörande pedagogik

Omdöme (0)
Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

När du möter en person med till exempel autismspektrumtillstånd kan det ibland vara svårt att förstå vad denne försöker förmedla. Ibland kan personen, på grund av till exempel kommunikationssvårigheter visa att något inte stämmer på sätt som kan vara utmanande för andra att förstå och förhålla sig till. Svårigheten för dig som professionell att reda ut vad som är fel leder ofta till osäkerhet i hur man bäst ska hjälpa till. I förlängningen skapar detta frustration och ibland leder det också till konflikt.

I boken Ett svar i taget – Att möta utmanande beteenden med tydliggörande pedagogik ger Louise Ardoris förslag på strategier för hur du kan förstå, förhålla dig till och hitta lösningar på de problem som orsakar utmanande beteenden. Hon ger också efterlängtade tips om vad som är viktigt att ha koll på, företeelser som ofta leder till att det hakar upp sig och vad du kan göra för att vända situationer till något positivt. Så att du uppnår den effekt du önskar med den tydliggörande pedagogiken.

Läs mer

Fakta

Artnr: 1624
Streckkod: 9789172512382
Författare Louise Ardoris
Utgivningsår 2020
Illustratör Fredrik Svensson
Format (mm) 150x200
Pärm Hårdband
Antal sidor 162

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Testa kursen!

Mer kompetensutveckling från samma expert

Mer kompetensutveckling från samma kategori

Andra köpte även

Kunder som köpt denna vara har även köpt
  • Katarina Weiner Thordarson
    362 kr
  • Jeanette Johansson Ånmark & Therese Waldenborg
    269 kr