Tillitsbaserad styrning

Nyfiken på tillitsbaserad styrning för offentlig sektor? Här hittar du kompetensutvecklingen som får din verksamhet att komma igång.

Du fortsätter din jakt på kunskap!


Kompetensutveckling kan låta krångligt men det innebär bara att du skaffar dig ny kunskap. Ibland gör du det genom böcker, ibland e-kurser och ibland vid kaffebryggaren i fikarummet. Metoderna kan vara krångliga. Vi vill göra det lättare för dig och dina medarbetare att alltid ha tillgång till det senaste om tillitsbaserad styrning.

Det fungerar som en vitamininjektion för dig och dina medarbetare. Nya sätt att tänka på era olika uppdrag inom offentlig sektor. Nya metoder och verktyg som gör det lite lättare att uppfylla uppdraget mot medborgaren och samhället. Kompetensutveckling som gör arbetet än mer meningsfullt.

Vill du skräddarsy kompetensutvecklingsinsatser för din verksamhet?


Du får gärna ta hjälp av oss och vårt nätverk av experter inom offentlig sektors olika områden. Kanske blir det en digital utbildning? Kanske en föreläsning? En bok? Era behov styr utformningen. Vi hjälper också till med det förberedande arbetet om det behövs.