Anteckningsbok CHANGE - grön/silver

Omdöme (0)

Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

En stor del av lärandet kan faktiskt kopplas till rörelsen av handen när du antecknar. Forskning från bl.a. Stanford visar på att människor som skriver för hand får ett bättre minne och bättre förståelse för informationen. Glömmer du ofta vad som sagts på mötet?

Djup- och hologrampräglade anteckningsboken CHANGE, med grönt omslag och silversnitt på bladen. Innehåller inte det vanliga linjerade, rutade eller punktade mönstret på bladen som du är van vid. Förändring kräver nytänkande! Rundade hörn ger ett elegant intryck. Insidan av bokens omslag är röd som elden. I slutet av boken finns en stor ficka, för att förvara visitkort eller anteckningar.

Pappret kommer från FSC-certifierade papperskällor och värnar om miljön samt goda arbetsförhållanden.

Detaljer:

 • Punktat papper (110 gr, lätt gultonat papper, FSC)
 • Bokmärke i textil
 • Hållare för penna
 • Ficka för att samla saker
 • Månader/dagar överst på alla sidor
 • Exklusiv röd insida på omslaget
 • Färgat snitt (guld, silver, rött) på papper

 

Fyra fördelar med att skriva för hand:

1. Pennan är perfekt för att rita upp tankeprocesser och konceptutveckling, prototyper, skisser och idégenerering. På så sätt kan du bearbeta informationen och presentera den på ett sätt som passar dig. Dessutom går det ofta snabbare att skissa upp något på ett papper än vad det gör att använda digitala alternativ.

2. Att skriva för hand ökar det visuella tänkande! Har du en mängd tankar och idéer men svårt att se hur de skulle kunna förverkligas? Har du teori om hur någonting skulle kunna se ut men svårt att se det framför dig när du sitter och skriver på datorn? Prova att byta ut tangentbordet mot en penna och en skrivbok.

3. En stor del av lärandet kan faktiskt kopplas till rörelsen av handen när du antecknar. Du lär dig alltså mer och förstår bättre informationen om du väljer att anteckna för hand istället för att skriva på datorn. En bra anledning att satsa på analoga anteckningar under mötena!

4. Forskningar visar på att människor som skriver för hand får ett bättre minne och bättre förståelse för informationen. Glömmer du ofta vad som sagts på mötet? Har du svårt att förstå vad du egentligen menar med de korta stödorden i datorn eller de lösryckta länkarna du hade tänkt skulle fungera som inspiration? Prova att anteckna för hand på nästa möte och låt inspirationen ta form i dina egna skisser med hjälp av penna och papper.

 

Läs mer

Fakta

Artnr: 99_CGR
Streckkod: 0600358648048
Författare skrivi.se
Utgivningsår 2020
Illustratör skrivi.se
Format (mm) 140 × 210
Pärm Hård
Antal sidor 192

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Testa kursen!

Mer kompetensutveckling från samma expert

Mer kompetensutveckling från samma kategori

Andra köpte även

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Bodil Jönsson och Hans-Inge Persson (red.)
  209 kr
 • 379 kr