Med Workflow gör du dig hållbar och effektfull

Nej, den som jobbar mest jobbar inte bäst. Utan återhämtning blir både ditt arbetsliv och privatliv tråkiga historier. Men du kan skapa dig rutiner som gör dig hållbar och effektfull. Det är att jobba bäst.

Känner du ibland att du jobbat intensivt en hel dag – men ändå inte fått särskilt mycket uträttat? I alla fall inte de där viktiga sakerna du tänkte. Och att du är för trött när du väl kommit hem för att orka gå på det där föredraget, konserten eller kursen. I så fall är du en av många.

Det finns däremot metoder och verktyg du kan använda för att återta kontrollen över både arbetsdag och vardag! Mycket handlar om att du ska börja arbeta tillsammans med din hjärna och inte emot den. I Workflow har Helena Post Mårtensson samlat kunskap, tips och verktyg för att du ska skapa hållbara rutiner och en vettig arbetsbelastning i det du kan kontrollera på din arbetsplats. Följ med!

Läs mer

Hållbart arbete
– 3-dagarsutbildning för arbetsgrupper som vill arbeta mer hållbart och effektfullt

Helena Post Mårtensson erbjuder ett utbildningspaket på 3 dagar. Ni tar er inifrån och ut: från de individuella faktorerna till arbetsmiljöarbete och verksamhetsutveckling. I slutet av dag 3 har ni konkretiserat vad ni behöver göra för ett hållbart och effektfullt arbete. 

  • Dag 1: Hjärnsmart
  • Dag 2: Tidssmart
  • Fag 3: Verksamhetsutveckling

Läs mer om programmet (länken leder till Helena Post Mårtenssons sajt).