Med Workflow gör du dig hållbar och effektfull

Nej, den som jobbar mest jobbar inte bäst. Utan återhämtning blir både ditt arbetsliv och privatliv tråkiga historier. Men du kan skapa dig rutiner som gör dig hållbar och effektfull. Det är att jobba bäst.

Känner du ibland att du jobbat intensivt en hel dag – men ändå inte fått särskilt mycket uträttat? I alla fall inte de där viktiga sakerna du tänkte. Och att du är för trött när du väl kommit hem för att orka gå på det där föredraget, konserten eller kursen. I så fall är du en av många.

Det finns däremot metoder och verktyg du kan använda för att återta kontrollen över både arbetsdag och vardag! Mycket handlar om att du ska börja arbeta tillsammans med din hjärna och inte emot den. I Workflow har Helena Post Mårtensson samlat kunskap, tips och verktyg för att du ska skapa hållbara rutiner och en vettig arbetsbelastning i det du kan kontrollera på din arbetsplats. Följ med!

Workflow – hållbar och effektfull på jobbet
– 2 dagars utbildning

Utbildningen hjälper dig att öka din förmåga att jobba hållbart med fokus på de du är till för. Du har ett arbete som ställer krav på självledarskap. Du har en yttre ram att förhålla dig till men behöver själv arbeta upp en struktur för hur du får rätt saker gjorda, på ett smart sätt. Vi jobbar med att hitta dina brain- och timehacks – hur just du blir mer hållbar utifrån dina specifika förutsättningar!

Läs mer om utbildningen