Hem » Kompetensutveckling för ledning och offentlig organisation » Kompetensutveckling för personal och ledarskap » Självledarskapets grunder – Arbetsbok för ditt självledarskap

Självledarskapets grunder – Arbetsbok för ditt självledarskap

Omdöme (0)

Lämna ett omdöme

Självledarskapets grunder – Arbetsbok för ditt självledarskap

Fler frågor?

Du kan ställa alla dina frågor till Peter: om produkten, din tänkta insats och större inköp. 

Mejla Peter

Produktbeskrivning

Vi lever i en värld som är i ständig förändring med en hög grad av osäkerhet och komplexitet. Samtidigt behöver vi fatta beslut, göra upp planer, samarbeta och bygga relationer utan att ha alla svar på vad som är bäst eller rätt. Det är här självledarskapet kommer in.

Att utveckla självledarskap handlar om att utveckla medvetenhet. Det gäller medvetenhet om dig själv; vad du står för, vad du är bra på och vad du vill bidra med. Men det gäller också medvetenheten om din kontext, alltså de sammanhang du är en del av. I privatlivet såväl som i arbetslivet. När du får en större förståelse för dig själv, och för det som händer runt omkring dig, så blir det lättare att navigera omvärlden, att fatta medvetna beslut och välja hur du vill bidra.

Individuella beteenden är kärnan för hur alla organisationer lyckas med sitt uppdrag. Oavsett organisationens form och verksamhet är ditt självledarskap nyckeln för en konstruktiv relation till dig själv, ditt team och ert uppdrag. En väg att skapa hållbarhet, tillit, nyfikenhet och samarbetsförmåga i ett föränderligt arbetsliv.

Syftet med den här arbetsboken är att ge dig grunderna för att utveckla ditt självledarskap – en metod för att på ett strukturerat sätt reflektera kring dig själv, dina erfarenheter och din väg framåt. Till arbetsboken finns en processbok som lite djupare förklarar grunderna för självledarskapets betydelse i en teamkontext och även innehåller en tydlig process för hur en arbetsgrupp tillsammans kan arbeta med självledarskap och teamutveckling.

Läs mer

Fakta

Artnr: 1640
Streckkod: 9789172512528
Författare Malin Edshage & Mia Ekman
Utgivningsår 2021
Illustratör FRK Persson
Format (mm) Liggande A4
Pärm Mjuka
Antal sidor 64

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Testa kursen!

Mer kompetensutveckling från samma expert

Mer kompetensutveckling från samma kategori

 • Helena Post Mårtensson
  350 kr
 • 279 kr
 • 1 999 kr
 • Andra köpte även

  Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Lena Nylander & Mats Jansson
  279 kr
 • 279 kr
 • 279 kr