Reflektioner till kaffet

Omdöme (0)
Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

Äntligen dags att reflektera!

På egen hand, med en kollega eller tillsammans med hela gänget. Välj en sida i boken, en frågeställning, bild eller berättelse och börja sedan prata och lyssna in varandra i vad ni tänker och känner när ni läser. Det finns mycket att välja på som ni säkert känner igen er i! Att tycka olika kan vara utvecklande och ge perspektiv. Tänk på att reflektion inte går ut på att lösa situationer eller relationer. Det handlar om att möta dem. Att ställa viktiga frågor.

Vid reflektionsarbete gäller det att vara medveten om att våra upplevelser kan likna varandras, men att de också kan skilja sig åt. De är just upplevelser - och alla har rätt till sin egen tolkning. Undvik att vara dömande och tillrättavisande mot varandra. Sträva efter att vara lyhörda och inkännande. Våga dela med er och var nyfikna på varandra. Men sätt inte kaffet i halsen om ni får höra något extra spännande om kollegan - det hör till!

Reflektioner till kaffet vänder sig till oss människor som arbetar med människor och vi som leder. Boken samtalar med oss och vill fånga våra igenkännande frågor. Den ger oss en lättsam ingång till att prata om det som är lite svårare. Finurliga betraktelser med glimten i ögat av arbetsvardagens utmaningar i relation och uppdrag varvas med tankeväckande bildcitat. Det ger boken en given plats på arbetsplatsens kaffebord, där den bjuder upp till dans när lusten och stunden finns för reflektioner till kaffet.

Läs mer

Fakta

Artnr: 1556
Författare Johan Berger
Utgivningsår 2018
Illustratör Johan Berger & Lovisa Berger
Format (mm) 180x180
Pärm Hårdband
Antal sidor 66

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Testa kursen!

Mer kompetensutveckling från samma expert

Mer kompetensutveckling från samma kategori

Andra köpte även

Kunder som köpt denna vara har även köpt
  • Helena Post Mårtensson
    279 kr
  • Helena Post Mårtensson
    318 kr