Rådgivning

Står du inför att planera en kompetensutvecklingsinsats? Behöver du ett bollplank om hjälper dig att sätta ihop en insats som kommer att göra skillnad för medarbetarna? Då ska du boka in ett rådgivningssamtal med oss.

Du har koll på medarbetarnas kompetensbehov

Det har de nämligen berättat för dig under medarbetarsamtal och APT:er. Men hur ger du dem tillgång till kompetensutvecklingen på bästa sätt?

Verksamheten tillåter inte att alla går kursen samma dag. Dessutom är det svårt att hitta en kurs som täcker in allt ni behöver. När ska du ha tid att sätta samman en egen utbildningsinsats? Tänk om du kunde få hjälp att sy ihop en insats som medarbetarna kan gå när verksamheten tillåter det, där både hybridlärande och skapandet av ett growth mindset står i fokus.

Rådgivaren hjälper dig

Går du i de här tankarna är det dags att kontakta en rådgivare hos oss. Det tar en till två timmar av din tid. Du kommer att få hjälp att sätta ihop en utbildningsinsats som gör skillnad för dina medarbetare. Under samtalet med rådgivaren kommer ni att diskutera vilka behov medarbetarna har idag. Vad behöver de för nya kunskaper för att klara av sina uppdrag? Hur mycket tid till utbildning finns det? Utifrån det ni kommer fram till kommer rådgivaren att ge dig ett förslag på ett utbildningspaket som främst består av redan existerande kurser och kursinnehåll. Behöver du få något särskilt utvecklat för just dina medarbetare fixar vi det snabbt och lätt.

Handplockade utbildningsmoment som möter era behov

Kursen går de när det passar dem eftersom den utgår från en digital lärplattform, utan att enbart
vara digital. Medarbetaren kommer att f. läsa, diskutera med kollegorna och göra reflektionsövningar – allt beroende på kursens innehåll. Det är blended learning som gäller. Att få tillgång till en e-kurs du kan å. när det passar din arbetsdag och när du ser behovet väcker nyfikenheten. Det är ett steg mot growth mindset.

Boka en tid direkt

Du som bokar in en tid med rådgivaren är antagligen enhetschef, HR eller teamleader. Du vet vad dina medarbetare behöver kunna för att klara av sina uppdrag på bästa sätt. Eftersom du redan har koll på kompetensbehovet och hur du ska följa upp insatsen behöver du bara hjälp att sätta ihop en kurs som gör skillnad för medarbetarna. Behöver du en helt ny, anpassad insats? Vi hjälper dig med det också!


Knapp för att boka rådgivning