Hem » Ledning och organisation » Måste jag diarieföra det här? En handbok om regler och rutiner för ärenderegistrering (3 upplagan)
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Omdöme (0)

Lämna ett omdöme

AGxY
Kod från Captcha-bild:

Måste jag diarieföra det här? En handbok om regler och rutiner för ärenderegistrering (3 upplagan)

Varje dag kommer handlingar och ärenden in till en myndighet. Men vilka av dem måste registreras i diariet? Vad finns det för regler, och hur går diarieföringen till?
1+ 307 kr
3+ 292 kr
6+ 276 kr
0
Lagerstatus: I lager

Produktbeskrivning

Varje dag kommer handlingar och ärenden in till en myndighet. Men vilka av dem måste registreras i diariet? Vad finns det för regler, och hur går diarieföringen till?

I denna handbok beskrivs lagens bestämmelser och här finns också många praktiska råd om hur rutiner och arbetssätt kan anpassas till både lagens krav och myndighetens egna behov. Denna andra upplaga av boken har omarbetats utifrån nya författningsändringar och med hänsyn till den ständigt pågående tekniska utvecklingen.

Denna tredje upplaga av boken har reviderats i första hand utifrån de senaste författningsförändringarna; förvaltningslagen, lagen om offentlig upphandling samt införandet av dataskyddsförordningen (GDPR).

Boken är i första hand inriktad på statlig och kommunal verksamhet, men alla som hanterar in- och utgående information i sitt arbete kan ha nytta av den. Den är skriven för att kunna läsas i sin helhet eller användas i kurser, men den kan också fungera som uppslagsbok.

Ewa Larsson har arbetat som arkivarie inom både stat och kommun och har stor erfarenhet av ärenderegistreringsfrågor. Idag arbetar hon vid Länsstyrelsernas IT-avdelning.

Läs mer

Fakta

Artnr: 7345-306-6
Streckkod: 978-91-7345-306-6
Författare Ewa Larsson
Utgivningsår 2019
Format (mm) 170x240
Pärm Mjukband
Antal sidor 162

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Andra böcker från samma författare

Andra böcker från samma kategori

  • 299 kr
  • 203 kr
  • 223 kr
  • 340 kr
  • Andra köpte även

    Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • 368 kr