Hem » Ledning & organisation » Ledning och ledarskap för en personcentrerad vård

Ledning och ledarskap för en personcentrerad vård

Boken innehåller, förutom en beskrivning av dagens sjukvårdsorganisation på systemnivå, en mycket handgriplig handledning för det dagliga arbetet som ledare och chef för en verksamhet. Den är skriven som inspiration och stöd till alla dem som dagligen anstränger sig för att framgångsrikt lyckas genomföra ett personcentrerat arbetssätt.
1+ 179 kr
3+ 170 kr
6+ 159 kr
0
Lagerstatus: I lager

Produktbeskrivning

Inom hälso- och sjukvården har den personcentrerade vården alltmer börjat ses som en lösning på många av de problem sjukvården idag dras med. Det finns mycket att läsa om vad personcentrerad vård är, men hittills har många saknat en bok som sätter ledning och ledarskap i fokus.

Hans-Inge Persson har bred erfarenhet från offentligt styrd verksamhet på såväl statlig som kommunal nivå. Denna erfarenhet paras nu med hans kunskaper om den personcentrerade vården. Boken innehåller, förutom en beskrivning av dagens sjukvårdsorganisation på systemnivå, en mycket handgriplig handledning för det dagliga arbetet som ledare och chef för en verksamhet. Den är skriven som inspiration och stöd till alla dem som dagligen anstränger sig för att framgångsrikt lyckas genomföra ett personcentrerat arbetssätt.

"Hans-Inge Persson äger en alldeles unik förmåga att med stor precision och utifrån egen erfarenhet som anhörig tala om vad det innebär att i praktiken införa personcentrerad vård. I denna bok har han skapat en vägvisare till hur man som chef kan skapa förutsättningar för en verksamhet som sätter personen – och det som gör oss till människor – i centrum. Läs och lär!"

Bengt Kristensson Uggla, professor och författare

Läs mer

Fakta

Artnr: 1567
Streckkod: 9789172511910
Författare Hans-Inge Persson
Utgivningsår 2018
Format (mm) 150x200
Pärm Hårda pärmar
Antal sidor 60

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Andra böcker från samma författare

 • Möt den krassa verkligheten på insidan av Skånes universitetssjukhus Vart ha...
  123 kr
 • Andra böcker från samma kategori

 • Förändringskraft i en ny tid – Medvetet utvecklingsarbete och möten med menin...
  359 kr
 • En introduktion till tillitsbaserad styrning och ledning speciellt för prakt...
  199 kr
 • En kvalitetssäkrad och effektiv verksamhet är något som är i allas intresse, ...
  229 kr
 • Du får en snabb och lättläst introduktion till din nya roll som politiker ell...
  249 kr