2017-02-20 15:15

Jag minns hur stolt och glad jag var över att få hjälp av Komlitt förlag med att ge ut min bok och därmed sprida mina tankar och idéer till fler än de som kommer till mina föreläsningar. Och nu 3–4 år senare är jag precis lika stolt över att vi gjort en helt ny uppdaterad upplaga av min bok. Att få lägga till nya tankar i ett extra kapitel, att den har fått mer färg och dessutom en helt ny, tillhörande arbetsbok! Det känns fantastiskt roligt.

Att få jobba med min föreläsning ”Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?” på företag och organisationer över hela vårt avlånga land, är otroligt givande. Det är underbart att se när folk jobbar smartare, blir gladare, känner sig mer delaktiga och når sina resultat. För det är det jag brinner för.

Min bok skrev jag för att visa vad jag står för, men nu betyder den så mycket mer. Att varje kapitel avslutas med tre avrundande tankar har gjort att läsaren får stanna till i sin process. Sättet jag lyfter fram olika saker har lett till många skratt och konstruktiva diskussioner.

Att folk får gemensamma bilder av olika beteenden som t.ex. ”Nånannanismen” har gjort mycket. En kund ringde mig och sa att vi pratar fortfarande om din föreläsning och om ”Nånannansimen”. ”Kul”, tänkte jag och kikade i min kalender och insåg att det var sju (!) år sedan jag var där.

För det är just det här det handlar om. Att ge nya perspektiv, konkreta verktyg och se till att det blir bra resultat. Jag kallar det inspiration som förvandlar.

Det vore jättekul om våra vägar skulle korsas.

Önskar dig allt gott.

Hasse Carlsson

Inspiration som förvandlar
Mål & Mening AB