2/2
Komlitt
Patrik klarar inte av sitt arbete. Du hörde det först ryktesvägen, sedan såg du det med egna ögon. ”Det är klart att det kan finnas många anledningar till att Patrik inte levererar” tänker du. Men enda sättet för dig att ta reda på varför och se om du kan hjälpa honom på något sätt är att ta ett korrigerande samtal med honom.
0 kommentar(er)
8/11
Emma Holmström
Ditt ledarskap är mer komplext än ”Följ den här enkla modellen så blir du en bra chef” eller ”Gör de här fem sakerna så blir du drömchefen.” I alla fall om du frågar Åsa Hedin och Ralf Hedin. Men vad är det som gör allvaret?
0 kommentar(er)
8/11
Åsa Hedin och Ralf Hedin
Som chef ska du tillsammans med människorna omkring dig nå ett eller flera mål. Vad gör du när det uppstår friktion i din arbetsgrupp?
0 kommentar(er)
14/3
Komlitt
Hej chefen! Målet med medarbetarsamtalet måste vara att medarbetaren vet exakt vad hen gör bra, vad hen behöver utveckla och hur det ska gå till. Men hur gör du som chef för att föra medarbetarsamtalet dit? Vi har samlat en del tips i det här blogginlägget!
0 kommentar(er)
1/3
Emma Holmström
Det är väl klart att tanken på kompetensutveckling tar emot när omvärlden är så stökig. Men tro oss, ny kunskap är alltid värd din tid. Särskilt för dig som enhetschef. Din kompetensutveckling prioriterar du ofta ner enligt Vision (2019). Så för att rusta dig lite bättre inför framtiden och i samma veva ladda dina batterier har vi tagit fram en lista över e-kurser och böcker som kan passa enhetschefen som alltid är på språng.
0 kommentar(er)