Komlitt & Co

Letar du efter inspiration? Då har du kommit rätt. Våra författare är experter på sina områden, från tillit som ledningsfilosofi till hur du inför heltid som norm. I bloggen Komlitt & Co delar de med sig av tips, fördjupningar och reflektioner som inspirerar dig i din vardag. Omsätt kunskapen till praktisk handling så snabbt du bara kan, så har du påbörjat din egen kompetensutveckling också.

Totalt 261 poster
Sida 7 av 53
15/3
Komlitt
– En av de vanligaste frågorna jag får när jag träffar stödpedagoger, samordnare, chefer eller andra ledare är ”Hur får jag med mig gruppen på det här?” Alla våra goda intentioner och insatser blir till intet om inte medarbetarna känner engagemang för och kan stötta varandra i sitt arbete säger Louise Ardoris.
14/3
Komlitt
Hej chefen! Målet med medarbetarsamtalet måste vara att medarbetaren vet exakt vad hen gör bra, vad hen behöver utveckla och hur det ska gå till. Men hur gör du som chef för att föra medarbetarsamtalet dit? Vi har samlat en del tips i det här blogginlägget!
10/3
Komlitt
3 snabba frågor och svar om sekundärtrauma.
1/3
Emma Holmström
Det är väl klart att tanken på kompetensutveckling tar emot när omvärlden är så stökig. Men tro oss, ny kunskap är alltid värd din tid. Särskilt för dig som enhetschef. Din kompetensutveckling prioriterar du ofta ner enligt Vision (2019). Så för att rusta dig lite bättre inför framtiden och i samma veva ladda dina batterier har vi tagit fram en lista över e-kurser och böcker som kan passa enhetschefen som alltid är på språng.
22/2
Annika Weman Widegård
Delaktighetsprocesser som rymmer fler perspektiv på kärninnehållet innefattar dels medarbetares involvering, dels brukarinflytande som en del av processen för att få fram evidensbaserade insatser.
Totalt 261 poster
Sida 7 av 53