Komlitt & Co

Letar du efter inspiration? Då har du kommit rätt. Våra författare är experter på sina områden, från tillit som ledningsfilosofi till hur du inför heltid som norm. I bloggen Komlitt & Co delar de med sig av tips, fördjupningar och reflektioner som inspirerar dig i din vardag. Omsätt kunskapen till praktisk handling så snabbt du bara kan, så har du påbörjat din egen kompetensutveckling också.

Totalt 250 poster
Sida 6 av 50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
16/2
Emma Holmström
Du som vill stärka upp din egen kompetens kan göra det på flera olika sätt. Börja att nätverka med anhöriga och företrädare. De har kunskaper du kan omsätta till kompetens som gör skillnad i ditt gruppboende.
1/2
Emma Holmström
Nervöst? Vanligt! Här får du tips inför ditt medarbetarsamtal som anställd. Enhetschefen Charlotte Håkansson van Luijn ger också sina bästa tips.
21/1
Komlitt
En stor utmaning för offentlig sektor är hållbara chefer och verksamheter. En annan är att öka tilliten internt i dessa verksamheter och medborgarnas tillit till verksamheten.
20/1
Komlitt
– Jag tror att alla chefer inom den offentliga sektorn vet om att de befinner sig mitt i en förändringsprocess. Sedan är man på individnivå olika långt i sin acceptans och vilja att ta steget mot förändring. Men det viktigaste ledare kan göra är att ta sig tid att reflektera för att bli medveten, och att på olika sätt träna och öva på att göra tillitsbaserat ledarskap. För hållbarheten kommer ur tilliten.
13/1
Komlitt
Det är lätt att sätta upp ambitiösa och orealistiska mål. Lär av forskningen och nå dina mål!
Totalt 250 poster
Sida 6 av 50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11