Komlitt & Co

Letar du efter inspiration? Då har du kommit rätt. Våra författare är experter på sina områden, från tillit som ledningsfilosofi till hur du inför heltid som norm. I bloggen Komlitt & Co delar de med sig av tips, fördjupningar och reflektioner som inspirerar dig i din vardag. Omsätt kunskapen till praktisk handling så snabbt du bara kan, så har du påbörjat din egen kompetensutveckling också.

Totalt 203 poster
Sida 6 av 41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
30/9
Komlitt
Anpassa eller utveckla? Teori eller praktik? Vi går igenom de nödvändiga grunderna för god kompetensutveckling i offentlig sektor.
30/9
Komlitt
Dags att ta fram en kompetensförsörjningsstrategi? Följ vår guide för att komma igång och hitta en plan som passar din verksamhet.
30/9
Komlitt
Vad, hur, varför? Vi går igenom grunderna i strategisk kompetensförsörjning och vad det innebär för offentlig sektor.
24/9
Komlitt
SBAR är som du vet ett strukturerat sätt att förmedla information mellan vård- och omsorgspersonal. Kanske från vårdbiträdet eller stödpedagogen till sjuksköterskan? Då är SBAR riktigt bra eftersom metoden minskar riskerna för att information glöms bort! Emma Grundström har tagit fram ett rapporteringsstöd i fickformat för alla som behöver.
21/9
Komlitt
Anders Källström ger här 5 fördelar med digitaliseringen för offentlig sektor. Hur snabbt har digitaliseringen gått i din del av den offentliga sektorn? Corona-pandemin fick många, om inte alla, verksamheter att ställa om digitalt. Kanske är du nu proffs på Zoom-möten, hur du får alla medarbetare att få tillgång till kalendern i Teams (svårare än du tror) eller att använda en digital kalender. Men vilka fördelar finns det med digitalisering för Sveriges offentliga sektor utöver videomöten?
Totalt 203 poster
Sida 6 av 41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11