Komlitt & Co

Letar du efter inspiration? Då har du kommit rätt. Våra författare är experter på sina områden, från tillit som ledningsfilosofi till hur du inför heltid som norm. I bloggen Komlitt & Co delar de med sig av tips, fördjupningar och reflektioner som inspirerar dig i din vardag. Omsätt kunskapen till praktisk handling så snabbt du bara kan, så har du påbörjat din egen kompetensutveckling också.

Totalt 261 poster
Sida 5 av 53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
26/8
Emma Holmström
Louise Ardoris Från Kaos till Klarhet är numer en självklarhet på YH-utbildningarna för stödpedagoger. För att nästa kull stödpedagoger också ska få bli säkra och trygga i sitt uppdrag är flera kapitel och verktyg uppdaterade i den andra utgåvan av Från Kaos till Klarhet.
23/8
Komlitt
Lena Nylander, psykiatriker, är aktuell med boken Intellektuell funktionsnedsättning och psykisk hälsa. Ett måste för er inom vård och omsorg samt LSS.
23/8
Komlitt
Under 2021 satt du 39 dagar i möten enligt Eva Hemströms kartläggningar. Det är 315 timmar. Hur många timmar känner du var meningsfulla? Hur står det till med de möten du själv kallar till? Om du vill börja kalla till mer meningsfulla möten – börja med att ha mötets syfte klart för dig.
12/8
Komlitt
Ny i politiken? Din största kommande utmaning är att stå ut med maktlöshet du kan känna som nyvald. Ulfs främsta råd till dig är att söka samarbete över parti- och blockgränser med andra nyvalda.
1/7
Komlitt
Enligt Nationella kompetensteamet mot hedersrelaterat våld och förtryck fördes ett fyrtiotal barn utomlands av hedersrelaterade skäl under sommarmånaderna 2020. Mörkertalet antar de vara stort. Vilka tecken på hedersvåld är du vaksam på?
Totalt 261 poster
Sida 5 av 53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11