Komlitt & Co

Letar du efter inspiration? Då har du kommit rätt. Våra författare är experter på sina områden, från tillit som ledningsfilosofi till hur du inför heltid som norm. I bloggen Komlitt & Co delar de med sig av tips, fördjupningar och reflektioner som inspirerar dig i din vardag. Omsätt kunskapen till praktisk handling så snabbt du bara kan, så har du påbörjat din egen kompetensutveckling också.

Totalt 233 poster
Sida 1 av 47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
19/5
Susanna Udvardi & Sandra Pilemalm
En del möten vet man redan där och då att de kommer att bli viktiga och betydelsefulla. Så var det den 19 januari 2020. Jag (Sandra) kastade mig ner i tågsätet, glad att slippa kylan, men med sorgsna känslor inombords efter att ha varit på Fadimegalan på Berns i Stockholm.
16/3
Komlitt
Den vanligaste utmaningen när det kommer till att praktiskt börja leda tillitsbaserat är att folk förväxlar enkelhet med lätthet säger Igor Adoris, mental tränare och pedagogisk konsult.
15/3
Komlitt
– En av de vanligaste frågorna jag får när jag träffar stödpedagoger, samordnare, chefer eller andra ledare är ”Hur får jag med mig gruppen på det här?” Alla våra goda intentioner och insatser blir till intet om inte medarbetarna känner engagemang för och kan stötta varandra i sitt arbete säger Louise Ardoris.
14/3
Komlitt
Hej chefen! Målet med medarbetarsamtalet måste vara att medarbetaren vet exakt vad hen gör bra, vad hen behöver utveckla och hur det ska gå till. Men hur gör du som chef för att föra medarbetarsamtalet dit? Vi har samlat en del tips i det här blogginlägget!
10/3
Komlitt
3 snabba frågor och svar om sekundärtrauma.
Totalt 233 poster
Sida 1 av 47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11