Medarbetaren och Komlitt

Medarbetaren & Komlitt

Som medarbetare ansvarar du för att medborgaren får rätt hjälp av välfärden utifrån det uppdrag som utgör din pusselbit i det stora pusslet. Läkare, socionom eller tjänsteperson.

En viktig förutsättning för dig är att du kan vara säker på att den kunskap och de färdigheter som du behöver utveckla succesivt för detta möjliggörs av din arbetsgivare. Det är avlastande för dig att veta att det du behöver finns tillgängligt när du behöver det. När du är ny på jobbet behöver du få tillgång till detaljstöd, vad ska jag göra, hur och var? När du sedan blir varm i kläderna kommer behovet av att få möjlighet att fördjupa dina kunskaper och lära av andra.

Hej medarbetare – what´s in it for you?

Utifrån det uppdrag du har lägger du din tid på aktiviteter som gynnar din målgrupp. Du använder dig själv som redskap i det arbetet. Över tid har du byggt upp en professionell kunskap. För att göra det har du använt dina erfarenheter och byggt på med kunskap. Moderna tekniska lösningar gör att detta kan möjliggöras utan att du kommer efter på jobbet och behöver vara borta från familjen.

Här är vårt erbjudande till dig:

  • Kompetensutveckling när det funkar tidsmässigt
  • Kunskap som är skräddarsydd för just din roll när du behöver den
  • Stöd för att förändra beteendet hela vägen till klienten
  • Vill du utvecklas på jobbet - här finns det du letar efter för att ta nästa steg
  • Ökad arbetstillfredsställelse och sänkt stress kommer med automatik när du känner dig trygg i din yrkesroll.

Låter det spännande? Tipsa din verksamhet om oss eller börja fördjupa dig direkt. I kompetensbutiken kan du botanisera bland all vår kompetensutveckling för offentlig sektor.

Ditt namn: *
Mejladress: *
Ställ din fråga!: *