2023-01-17
Komlitt

Amanda Jaconelli, metodhandledare på Vårgårda kommun, har gått e-kursen Lyckat förändringsarbete – En väg framåt i ljuset av digitaliseringen. Vad tycker hon om innehåll, upplägg och kompetensutvecklingen, egentligen?

Vilken utmaning löser du med e-kursen Lyckad förändringsledning?

Att få till en bra struktur på upplägg, genomförande och uppföljning av förändringsarbete. Jag får en tydlighet i hur förändringsarbetet fortlöper och hur processen kan se ut.

Vad överraskade dig med e-kursen?

Att den rymde så mycket innehåll, och att den var så gedigen. Att jag fick med mig så mycket, och hela kedjan var inkluderad.

Vad fick dig att vilja gå e-kursen?

Beskrivningen av kursens innehåll var tydligt, jag fick snabbt information om vad jag skulle få lära mig vilket jag tycker är bra och var värdefullt när jag skulle bestämma mig för vilken e-kurs jag ville gå. Men också för att utbildningen var inom ett område som jag var intresserad av.

Vilka argument använder du om du ska rekommendera kursen till en kollega?

Enkelt att ha sin egen inloggning, att kunna gå tillbaka och kolla igenom igen och att ha friheten att göra den i min egen takt.

Vad tycker du får våra e-kurser att skilja sig från annan kompetensutveckling du gått?

Jag tycker att era e-kurser är tydliga, med bra upplägg och ett meningsfullt innehåll, relevant innehåll i förhållande till mina förväntningar kring vad jag skulle få med mig av kursen.

Jag tycker också att det är väldigt bra att man kan göra kursen i sin egen takt, och att jag fick chansen att pausa mellan de olika delarna och prova på att implementera det i min verksamhet. För mig passar det väldigt bra att kombinera teoretisk kunskap med praktiskt utövande.

Är det något annat du tänkt på eller vill tillägga om e-kursen och innehållet?

Väldigt bra innehåll, och bra och tydligt upplägg, smidigt att komma åt!