Hem » Kompetensutveckling för vård och omsorg

Kompetensutveckling för vård och omsorg

Allt från demensvård och tydliggörande pedagogik till hur ledning och ledarskap måste fungera inom den personcentrerade vården hittar du här. Kompetensutveckling för dig inom vård och omsorg, helt enkelt.

Vad du än väljer är boken, kursen, spelet och föreläsningen framtagna av experter inom området. Du ska enkelt hitta den kunskap du behöver för att genomföra ditt arbete på bästa sätt.

 

Du fortsätter din jakt på kunskap!


Kompetensutveckling kan låta krångligt men det innebär bara att du skaffar dig ny kunskap. Ibland gör du det genom böcker, ibland e-kurser och ibland vid kaffebryggaren i fikarummet. Metoderna kan vara krångliga. Vi vill göra det lättare för dig och dina medarbetare att alltid ha tillgång till det senaste inom vård och omsorg.

Det fungerar som en vitamininjektion för dig och dina medarbetare. Nya sätt att tänka på era olika uppdrag inom vård och omsorg. Nya metoder och verktyg som gör det lite lättare att uppfylla uppdraget mot medborgaren och samhället. Kompetensutveckling som gör arbetet än mer meningsfullt.

Vill du skräddarsy kompetensutvecklingsinsatser för din verksamhet?


Du får gärna ta hjälp av oss och vårt nätverk av experter inom offentlig sektors olika områden. Kanske blir det en digital utbildning? Kanske en föreläsning? En bok? Era behov styr utformningen. Vi hjälper också till med det förberedande arbetet om det behövs.