Hem » Kompetensutveckling för vård och omsorg » Kompetensutveckling för LSS och assistans

Kompetensutveckling för LSS och assistans

Komlitts kompetensutveckling inom LSS och assistans är för dig som arbetar med och för andra människor inom just LSS och assistans. Böckerna är skrivna av människor med egen erfarenhet av och stor kunskap om sitt ämne, från personlig assistans till att göra rätt bedömning som biståndhandläggare. Det gör det lättare för dig att till dig innehållet men också att använda din nya kunskap ute i din verksamhet. Oavsett om du letar efter nya kunskaper och kompetensutveckling inom metoder, modeller eller lagrum hittar du det i våra böcker om LSS och personlig assistans.

Du fortsätter din jakt på kunskap!


Kompetensutveckling kan låta krångligt men det innebär bara att du skaffar dig ny kunskap. Ibland gör du det genom böcker, ibland e-kurser och ibland vid kaffebryggaren i fikarummet. Metoderna kan vara krångliga. Vi vill göra det lättare för dig och dina medarbetare att alltid ha tillgång till det senaste inom LSS och assistans.

Det fungerar som en vitamininjektion för dig och dina medarbetare. Nya sätt att tänka på era olika uppdrag inom LSS. Nya metoder och verktyg som gör det lite lättare att uppfylla uppdraget mot medborgaren och samhället. Kompetensutveckling som gör arbetet än mer meningsfullt.

Vill du skräddarsy kompetensutvecklingsinsatser för din verksamhet?


Du får gärna ta hjälp av oss och vårt nätverk av experter inom offentlig sektors olika områden. Kanske blir det en digital utbildning? Kanske en föreläsning? En bok? Era behov styr utformningen. Vi hjälper också till med det förberedande arbetet om det behövs.