Hem » Kompetensutveckling för vård och omsorg » Kompetensutveckling för äldreomsorgen

Kompetensutveckling för äldreomsorgen

Komlitts kompetensutveckling för äldreomsorgen är för dig som arbetar med och för andra människor inom just äldreomsorgen. Böckerna, utbildningarna och spelen är framtagna av människor med egen erfarenhet av och stor kunskap om sitt ämne. Det gör det lättare för dig att till dig innehållet men också att använda din nya kunskap ute i din verksamhet.

Oavsett om du letar efter nya kunskaper och kompetensutveckling inom metoder, modeller eller lagrum hittar du det i våra böcker om äldreomsorgen. Behöver du fördjupa dig i hur du bemöter demenssjuka? Eller är det dags att handleda praktikanter och nyanställda? Oavsett om det är socialtjänstlagens aktuella lagtext eller att främja äldres livslust finns kunskapen lättillgänglig här.

Du fortsätter din jakt på kunskap!


Kompetensutveckling kan låta krångligt men det innebär bara att du skaffar dig ny kunskap. Ibland gör du det genom böcker, ibland e-kurser och ibland vid kaffebryggaren i fikarummet. Metoderna kan vara krångliga. Vi vill göra det lättare för dig och dina medarbetare att alltid ha tillgång till det senaste inom äldreomsorgen.

Det fungerar som en vitamininjektion för dig och dina medarbetare. Nya sätt att tänka på era olika uppdrag inom äldreomsorgen. Nya metoder och verktyg som gör det lite lättare att uppfylla uppdraget mot medborgaren och samhället. Kompetensutveckling som gör arbetet än mer meningsfullt.

Vill du skräddarsy kompetensutvecklingsinsatser för din verksamhet?


Du får gärna ta hjälp av oss och vårt nätverk av experter inom offentlig sektors olika områden. Kanske blir det en digital utbildning? Kanske en föreläsning? En bok? Era behov styr utformningen. Vi hjälper också till med det förberedande arbetet om det behövs.