Katarina Weiner Thordarson

Vem är du?

Jag driver eget företag och har arbetat inom kompetens- och ledarutveckling sedan trettio år, och är verksam som utbildningskonsult, författare och spelutvecklare inom utbildningsområdet.

Föreläser du, eller håller kurser och utbildningar?

Jag håller kurser i begränsad omfattning och endast i Stockholm.

Inom några särskilda ämnen?

Jag har specialiserat mig inom ett antal områden som Bemötande, Samtalsmetodik, Svåra samtal, Spelledarutbildning för Bemötandespelet och Samtalsledarspelet. Tidigare arbetade jag även som UGL-handledare under 10 år. Jag är även utbildad i KBT, Beteendeanalytisk organisationsutveckling och är certifierad för personlighetsanalyser MBTI och IDI .

Vad har du för bakgrund och hur kom du dit du är idag?

Min första utbildning var leg. sjukskköterska och därefter specialistsjuksköterska i psykiatri, men även som chef i flera år. Jag fortsatte studera pedagogik och därefter till vårdlärare, vilket jag arbetade med under 3 år på gymnasie- och sjuksköterskeutbildningen i Uppsala. Av en tillfällighet kom jag in på personalutbildning. Jag blev tillfrågad om jag var intresserad av ett utbildningsjobb på Nordea (hette då Uplandsbanken - Nordbanken), vilket jag arbetade med under ett par år. Men pendlingen mellan Uppsala och Stockholm avgjorde att jag fortsatte arbeta med personalutbildning på Södersjukhuset i Stockholm. Där arbetade jag som organisationsutvecklare och utbildningsledare i 11 år. Utöver det har jag haft anställning som projektledare för ett Bemötandeprojekt på en statlig myndighet VERVA, Verket för förvaltningsutveckling.

Välj bland expertens e-kurser och böcker

 • 1 489 kr
 • Katarina Weiner Thordarson
  1 499 kr
 • Katarina Weiner Thordarson
  362 kr
 • Katarina Weiner Thordarson
  1 450 kr
 • 318 kr