Hem » Kompetensutveckling för ledning och offentlig organisation » Kompetensutveckling för personal och ledarskap » Håll balansen! Konsten att leda sig själv, att leda andra och att låta sig ledas

Håll balansen! Konsten att leda sig själv, att leda andra och att låta sig ledas

Omdöme (0)
Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

Vad händer om du försöker sitta bekvämt på en trebent pall som står ojämnt eller som saknar ett ben? Du tappar förr eller senare balansen, får ont i ryggen eller faller omkull. Precis samma sak är det med det moderna och hållbara ledarskapet. De tre benen på pallen representerar konsten: 
• att leda sig själv,
• att leda andra,
• att låta sig ledas.
Saknas ett av dessa tre ben så får du problem.

I boken delar Lennart och Ylva Lindén med sig av sina lärdomar från sin långa erfarenhet som ledarutvecklare. Utifrån såväl klassisk som modern ledarskapsteori kryddad med massor av illustrativa exempel sammanfattar de här sina kunskaper om framgångsrikt ledarskap, så att du som chef vet vad du bör prioritera för att hålla balansen och bli en effektiv ledare i din roll som chef.
Boken ger dig alla de verktyg du behöver för att se till att alla tre benen på pallen blir lika långa och lika stabila – med såväl effektivitet i verksamheten som välfungerande och välmående chefer och medledare som följd.

Läs mer

Fakta

Artnr: 1571
Streckkod: 9789172511958
Författare Lennart Lindén & Ylva Lindén
Utgivningsår 2019
Illustratör Fredrik Svensson
Format (mm) 150x200
Pärm Hårda pärmar
Antal sidor 189

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Testa kursen!

Mer kompetensutveckling från samma expert

Mer kompetensutveckling från samma kategori

Andra köpte även