Fyra nycklar för framgångsrik förändring

Omdöme (0)

Lämna ett omdöme

Fyra nycklar för framgångsrik förändring

Fler frågor?

Du kan ställa alla dina frågor till Peter: om produkten, din tänkta insats och större inköp. 

Mejla Peter

Produktbeskrivning

Vad skulle du vilja veta om förändring?

Detta är den fråga som jag ställt till de förändringsledare jag mött genom åren. Denna bok är mitt svar på de frågor jag fått från dem. Jag har kokat ner dessa frågor till fyra områden som vi som förändringsledare behöver ha koll på för att kunna driva framgångsrik förändring.

Boken är evidensbaserad, vilket innebär att jag har använt flera olika kunskapskällor för att svara på frågorna jag fått. Jag råkar vara forskningsnörd med en speciell förtjusning kring hur vi kan använda den kunskap som forskning ger oss för att skapa framgång i vår vardag. Jag har därför under många år följt både gammal och ny forskning inom området och vad man är överens om är framgångsfaktorer vid förändring.

Dessa framgångsfaktorer har jag sedan omsatt i vardagsnära praktik för hur du kan driva framgångsrik förändring hos dig själv och andra. I den utgår jag både från mina egna erfarenheter under de år som jag själv arbetat med förändringsprojekt och de erfarenheter andra förändringsledare gjort tillsammans. Erfarenheter där saker både har gått bra, och riktigt dåligt emellanåt. Allt detta kommer du att hitta i ”Fyra nycklar för framgångsrik förändring”. Ska vi börja titta närmare på den första nyckeln?

Läs mer

Fakta

Artnr: 1644
Författare Camilla Persson
Utgivningsår 2020
Illustratör Helena Roth
Format (mm) 200x150mm
Pärm Hårda
Antal sidor 172

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Testa kursen!

Mer kompetensutveckling från samma expert

Mer kompetensutveckling från samma kategori

  • Helena Post Mårtensson
    350 kr
  • 279 kr
  • 1 999 kr
  • Andra köpte även

    Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • 479 kr