Enhetschefen och Komlitt

Enhetschefen & Komlitt

Som enhetschef leder du det operativa arbetet. Du är väl insatt i det som reglerar verksamheten och har som viktig uppgift att skapa bästa möjliga vård och omsorg med de medel som du har till ditt förfogande. En viktig komponent i det arbetet är att de medarbetare som du leder har rätt kompetens för sitt uppdrag och en bra arbetsmiljö som gynnar god professionsutveckling. För att säkerställa kompetens är det viktigt för dig att kunna erbjuda rätt kompetensutveckling vid rätt tidpunkt och att kunna följa upp medarbetarnas utveckling.

Hej enhetschef - what´s in it for you?

I vardagen ser du till att verksamheten flyter på genom att fördela de resurser som står till ditt förfogande, utifrån det grunduppdrag som din enhet har. För att underlätta för dig har vi skapat en plattform där du kan följa dina medarbetares utveckling och tillsammans med oss anpassa innehållet.

  • Kvalitetssäkrad kunskap – no more fake news
  • Allt verksamheten behöver på ett och samma ställe
  • Överblick över vad medarbetarna kan - och vad de fortfarande behöver lära sig
  • Utbildning på plats - inga vikarier, inget strul
  • Pedagogiska knep som mikrolärande och påminnelser och nudging över tid gör att utbildningarna tar liten tid i anspråk men med stor effekt på förändrat beteende
  • Lärarvägledningar ingår i alla kurser för att du eller gruppledaren ska kunna arbeta med att befästa kunskapen över tid.

Antagligen har du rätt god koll på vad dina medarbetare behöver kunna för att klara av sitt uppdrag. Ibland är det däremot svårt att få ihop utbildningsinsatsen. Då passar Komlitts vägledningstjänst Vägvisaren dig! Läs mer här.

Ditt namn: *
Mejladress: *
Ställ din fråga!: *