Hem » E-kurser

E-kurser

Du växer av kunskap: som person och i din yrkesroll. Våra e-kurser är skräddarsydda för dig med ett uppdrag inom offentlig sektor. 

För att Sveriges offentliga sektor ska fortsätta vara världsledande krävs det fler möjligheter till kompetensutveckling. Utbildningsinsatser som går att ta del av precis där du är, när du har tid. Därför har vi digitala utbildningar.

Vad innehåller en e-kurs?

Innehållet skiftar så klart från e-kurs till e-kurs. Det som är säkert är att hela kursen utgår från en digital plattform som du får inlogg till när du köper kursen. Du kommer också att få en fysisk låda skickad till dig med en reflektionsbok och en faktabok (om kursen bygger på en bok.)

I e-kursen får du:

• Introduktion med tänkt studietakt. Ofta runt 20 minuter 5 dagar i veckan under 5 veckors tid.
• Förklarande filmer, texter och övningar anpassade efter ämnet.
• Quiz du måste klara för att komma vidare och quiz som hjälper dig att komma ihåg.
• Instruktioner till övningar utanför den digitala delen, som att diskutera ett tema med en kollega.

Vem kan gå en e-kurs?

Alla, så klart. Men vi tror att du har ett uppdrag inom välfärdstjänsterna. Här kommer att finnas kurser för stödpedagogen och förvaltningschefen.

Du går kursen själv eller så köper du in den till hela ditt team. Kanske till hela kommunen, förvaltningen eller ger alla enhetschefer tillgång!

Psst! Vill du skräddarsy en hel utbildningsinsats? Kanske ta fram en utbildning helt anpassad för din verksamhet? Mejla Peter!