Hem » Kompetensutveckling för ledning och offentlig organisation » Bemanningsekonomi – Konsten att bemanna utifrån ett hållbarhetsperspektiv

Bemanningsekonomi – Konsten att bemanna utifrån ett hållbarhetsperspektiv

Omdöme (0)
Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

"Det måste alltid vara verksamhetens behov som styr när vi finns på jobbet och inte finns på jobbet." – Annika Särnö

Här är nyckeln till att förstå hur vi kan bemanna smart för att skapa hållbara offentliga verksamheter med de resurser i form av medarbetare och skattemedel som vi har till vårt förfogande.

För att få en budget i balans så kommer vi inte långt om vi sparar in på kaffet i våra verksamheter eller på skoskydden, utan vi måste våga prata om att medarbetarna kostar pengar i form av löner och annat som följer av deras anställningar. Därför är det viktigt att bemanningen förvaltas väl. Det gör vi genom att skapa hållbara scheman för våra medarbetare och en bemanning som är erfarenhets- och evidensbaserad så att vi kan ge medborgarna det som biståndsbesluten ger dem rätt till.

När du läst Bemanningsekonomi har du en ny verktygslåda fylld med redskap så att du kan göra de förändringar som krävs i din verksamhet och ge de rätta förutsättningarna för att förvalta och vidareutveckla bemanningsekonomin och skapa hållbara scheman för både medarbetarna och verksamheten.

Läs mer

Fakta

Artnr: 1689

Innehållsförteckning

Smakprov

 

Omdömen

Testa kursen!

Mer kompetensutveckling från samma expert

Mer kompetensutveckling från samma kategori

 • Johan Magnusson & Tomas Lindroth
  339 kr
 • Igor Ardoris & Louise Ardoris
  0 kr
 • Andra köpte även

  Kunder som köpt denna vara har även köpt
 • Bengt Kallenberg
  329 kr