<%QUERY CMSPage_By_Uri(page_uri=$Request.file) DO DISPLAY $TITLE = FORMAT('TR', $seo_title) $META_DESCRIPTION = FORMAT('TR', $seo_descr) $META_KEYWORDS = FORMAT('TR', $seo_keywords) $META_ROBOTS = $meta_robots %> <% INCLUDE '/INC_head.htm' %> <% INCLUDE '/INC_above.html' %> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%>

Arbratt Marklund utbildning

Arbratt och MarklundVårt företag KCNC (KompetensCentrum för Nyanställd Chef) är en strategisk partner för organisationer som vill ta vara på medarbetarna och verksamhetens potential.

Vi arbetar framgångsrikt med att göra aktuell forskning och annan relevant kunskap tillgänglig och användbar i arbetslivet. Detta är särskilt viktigt i dessa tider när rapporterna duggar tätt om ohälsa chefskaruseller.

 

Inspiration

Allt fler upptäcker nyttan av att fokusera på det som fungerar istället för att fastna i problemen. Under en halv- eller heldag lockar vi fram det som fungerar, hittar ett sätt att öra mer av det och på så sätt skapa en bättre framtid.


Individuell utveckling

GongGång – ettårigt individanpassat utbildnings- och coaching program för nyanställda chefer.


Nya ledningsgruppen

När en ny chef anställs blir även ledningsgruppen ”ny”. Ledningsgruppen ska vara motorn i organisationen och går den på halvfart på grund av återkommande omstarter påverkas resultaten.


Introduktionsutveckling

Vi kartlägger och utvecklar organisationen och utvecklar organisationens process för introduktion av yrkeskategorier, så som chefer, socialsekreterare och vårdpersonal – från dag 1 till dag 365.

peter.soderholm@komlitt.se

<%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%INCLUDE 'rs/rs-pageproducts.htm'%> <% INCLUDE '/INC_below.html' %> <%NEXTROW ENDQUERY%>