Annika Weman Widegård

Annika Weman Widegård är socionom och en erfaren chef och ledare i offentlig sektor. Hon har också arbetat som konsult och utbildare. Under de senaste åren har Annika ägnat sig åt tillitsbaserad styrning och ledarskap och har blivit en expert på området.

Många år som chef i offentlig sektor

Efter många år som chef och ledare i större offentliga organisationer och inom komplexa verksamhetsområden arbetar hon numera som seniorkonsult. Annika är en samverkande konsult med vana vid att vara i rörelsen mellan förvaltning och utveckling. Resultatet av Annikas arbete visar sig i ökad innovationskraft, effektivitet och hållbarhet, tillit och psykologisk trygghet. Hon har mycket hög energi och ett stort personligt engagemang.

Hållbar utveckling är grejen

Annikas uppdrag i offentlig sektor handlar ofta om hållbar utveckling. Hon är handledare inom metodhandledning, processhandledning och chefshandledning och är en erfaren förändringsledare och processledare i Open Space Technology. Annika har genomfört flera större ledarutvecklingsprogram och har lång erfarenhet av att coacha och stödja ledare och ledningsgrupper.

Får medarbetare att växa

Annikas förmåga att få människor i omgivningen att växa, utvecklas och prestera är uppskattat av uppdragsgivare. Hon har lång erfarenhet av förändringsarbete på individ-, verksamhets- och organisationsnivå med uppdrag som föreläsare, handledare, utbildare och facilitator IRL, online eller kombinerat i ett upplägg som passar verksamhet och uppdragsgivare.

 

Mejla Zizou

 

Boka en föreläsning med Annika Weman Widegård?

Då ska du snacka med Zizou Nasir. Han hjälper dig att sätta ihop kompetensutveckling som ger effekten du vill ha. 

Välj bland expertens e-kurser och böcker